12 Pierderea In Greutate Orientări – Formula Mea De Succes

Asigurați-vă că urmăriți pe greutatea ta? Urmați aceste 12 sfaturi simple care va vor ajuta cu siguranță să obțineți în formă.

Pierdere în greutate formula:

1. Primul Scrie obiectivele dvs. de pierdere în greutate. Asigurați-vă că fiecare obiectiv este realist, și că includ o linie de timp. Rupe în jos de mare, obiective pe termen lung într-lunar sau săptămânal obiectivele, astfel încât să puteți sta în domeniu, fără a simți presiunea. Este important de a pune aceste obiective pe suport de hârtie și scrie-le la loc de unde le veți vedea în fiecare zi.

2. De fiecare dată când vă atinge obiectivul dvs., rasplateste-te cu ceva. Pentru cele mai bune rezultate, că recompensa nu ar trebui să fie orice formă de alimente. Rasplateste-te cu noi stilul de viață sănătos sau masaj de 30 de minute, un nou video-casete pentru exercitarea, o nouă piesă de îmbrăcăminte – ceva care celebrează succesul dumneavoastră fără sabotaj.

fată de apă potabilă3. Bea multă apă. Stai hidratat în timp ce bea 30 ml de pură (filtrat minerale) apă pentru fiecare kilogram de greutate corporală. Asta înseamnă că, dacă tânjesc 68 de lire sterline, aveți nevoie pentru a bea 2.25 litri de apă în fiecare zi – a fost între 9 și 10 pahare de 2,5 dl. Este important să nu bea cantități mari de apă la o dată, pentru că dăunează rinichilor.

Bea un pahar de apă imediat după trezire. Și, în timpul zilei, în orice moment te simti energia ta începe să scadă, bea un pahar. Pură filtrată apă minerală poate îmbunătăți de fapt, starea ta de spirit.

4. Mananca un mic dejun hranitor. Începeți-vă ziua cu mese nutritive, și includ o formă de proteine. Pentru un maxim de energie și de concentrare pe tot parcursul zilei, includ carbohidrati complecsi, de exemplu, naturale, cereale integrale sau pâine, precum și redus de grăsime, proteine, cum ar fi lapte degresat, branza de vaci, iaurt sau scăzut de grăsimi.

5. Devin motivați să-și exercite de zi cu zi. Ta de zi cu zi program de exercitii fizice nu trebuie să fie obositoare. Trebuie doar să fie persistente. Și există o mulțime de modalități de a evita plictiseala și de a crește entuziasmul de exercițiu de zi cu zi. Încercați să meargă sau a alerga afară în loc de pe banda de alergat. Profita de vremea frumoasă de primăvară pentru ciclism sau role. Asculta motivarea audio-book sau MP3 în timp ce-și exercite.

6. Mănâncă pentru sănătate. Gândire despre alimente în termeni ca ‘cât de mult veți plăti și de a lua. „Alege alimente pline de substante nutritive.

7. Mânca de energie. Ori de câte ori veți mânca prea mult, corpul tău începe să-și piardă energie. Cred că de mâncare ca un combustibil. Păstrați un jurnal de energie în cazul în care scrie cum corpul si mintea reactioneaza la diferite opțiuni de alimentare.

8. Ajuta mintea și spiritul să accepte noua imagine a corpului cu tehnici pentru schimbarea comportamentului.

9. Aboneaza-te la revista stil de viață sănătos și de fitness. Aceste reviste conține articole pe un redus de calorii, bogate în substanțe nutritive retete – precum și de inspirație poveștile de succes la pierderea in greutate.

10. Nu mai manca dupa cina. Pentru cină, puteți alege o masă ușoară, de preferință, cu cât mai puține glucide și să încerce să mănânce până la 7 noaptea.

grup de suport11. Alăturați-vă un grup de sprijin. Acesta poate fi un grup compus din membrii familiei sau vecinii – toți cei care se angajează la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră – sau doar o comunitate online pentru pierderea în greutate (de exemplu, forumuri). Vorbim despre provocările de zi cu zi și victorii este foarte motivant. http://reginadefitness.info

12. Monitoriza și înregistra eforturile lor pentru pierderea în greutate prea mult la ultimul detaliu. Acest lucru poate fi realizat prin mână-trase diagramă, un tabel simplu de program de calculator, sau prin utilizarea busteni sau comunități online. Urmăriți aportul de alimente, consumul de apă, și de a exercita în timpul zilei. Și asigurați-vă că să cântărească în fiecare săptămână, în același timp, să fie capabil de a urmări și rezultate din pierderea în greutate, de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *